top of page

Dorull- og tørkerulldugnad 2020

Kjære spillere, trenere, oppmenn, foresatte og andre SIF-venner

 

Vi håper det går bra med dere og alle rundt dere, og at dere holder dere friske og raske i disse utfordrende koronatider.

 

Det ble en plutselig og brå slutt på håndballsesongen. Slik det er nå tør vi ikke håpe på annet enn at vi er på plass igjen etter sommerferien. Skulle vi komme i gang igjen med trening før sommeren, får vi ta det som en bonus. Kongeparken Håndball Cup 2020 har vi flyttet til første helgen i høstferien, 1-4. oktober. Det kan fort bli like bra med turnering på høsten som det ville vært nå i mai.

 

Denne våren var det planlagt en dorulldugnad. Det hadde vi ikke rukket å komme i gang med før hele Norge ble stengt, men vi ser at andre klubber har gjort det nå nylig med stort hell. Vi vil derfor gå i gang med vår dorulldugnad nå og håper at så mange som mulig i SIF vil stille opp og være med – i god SIF dugnadsånd.

Dugnadsånden generelt står veldig sterkt i samfunnet i disse dager, og denne dugnaden vil lette økonomien for laget deres når vi er i gang igjen.

 

Det blir som før en deling av overskuddet mellom klubb og lag, 50/50. Vi har også utvidet dorulldugnaden til at dere i tillegg kan bestille tørkeruller og faktisk også kjøpe flere skrapelodd fra den forrige dugnaden om dere ønsker det. Ved kjøp av skrapelodd vil laget ditt motta 70 % av overskuddet.

 

Det er valgfritt å delta i dugnaden og dere kan bestille så mye eller lite dere ønsker. Her gjelder det å benytte seg av de kanalene man har tilgjengelig for salg. Legg ut en post på Facebook, send en sms til venner og familie, det som måtte funke. Hver familie sender inn sin bestilling på det dere har klart å selge til venner og familie og det dere vil ha selv på et bestillingsskjema

 

Utlevering skjer på Norengros butikk/lager på Forus. Norengros har ansvaret for at det er en koronavennlig utlevering. Representanter fra SIF vil være tilstede for å hjelpe med lasting inn i biler og ta betaling og avkrysning i lister. Dere kan betale både med Vipps og i bankterminal.

Skulle noen ha behov for å få varene levert fikser vi dette også innenfor en fornuftig radius. Dette punktet finner dere igjen nederst i bestillingsskjemaet.

 

Styret i SIF håper at dette kan bli en god dugnad for klubben, laget og den enkelte. Det kan være kjekt å ha noe å gjøre og ikke minst kan det være koselig å kjøre rundt til venner med en sekk eller to. Det kan fort bli tid til prat på trappa med god koronaavstand.

 

Vi håper selvsagt på stor deltakelse, men skulle du ønske å ikke være med i denne omgang blir dugnaden kjørt på ny til høsten slik at vi får med alle.

 

Hvem klarer selge mest doruller, tørkeruller og skrapelodd?

Den som selger mest vil motta en premie for sitt gode arbeid – nemlig et gavekort fra Amfi på kr 500,-, så her er det bare å kjøre på!

 

Takk for at du bidrar! Takk for at vi sammen gjør det beste for klubben og laget i vårt hjerte!

        

Priser:

 

  *   1 sekk doruller á 42 ruller kr 300,-

  *   1 sekk tørkeruller á 20 ruller kr 300,-

  *   1 SIF skrapelodd kr 30,-

 

 

Vi må ha bestillingen din senest tirsdag 31. mars.

Utlevering blir torsdag 2. april, og muligens flere dager senere. Hentelister vil bli satt opp og distribuert.

 

Adresse til Norengros Forus:

Kanalvegen 5, 4033 Stavanger

Dorull.png
Tørkerull.png
Loddet.JPG
Dorulldugnad mars-april 2020.jpg
bottom of page