top of page

Hvordan arrangere?

Alle lag i SIF er ansvarlige for sine egne arrangementer.  På denne siden finner du hjelp til å arrangere turneringer og kamper.

Dommere

For å skaffe dommere til miniturneringer og aktivitetsserien, kontaktes oppmann eller trener for J/G13-16. Der er det flere som har kurs som Dommer 1 og Barnekampleder. 

Barnekampledere kan dømme i yngre årsklasser, dvs minihåndball, aktivitetsserie og evt. også på J/G-12.

Skjema for dommerregning finner du ved å klikke her. For en miniturnering brukes vårt eget skjema. Link lenger nede.

 

Dommergodtgjørelse

Se info på denne siden

Miniturnering (6-8 år) og aktivitetsserie (9-11 år)

Huskeliste:

 • Det enkelte lag er ansvarlig for arrangementene. Det finnes mange å spørre for gode råd. Det greieste er å høre med oppmann på eldre lag.

 • Skaffe dommere, min. 1 til hver bane. Her bruker vi SIF-spillere fra ungdomslagene, 12 år og eldre. Kontakt oppmann for et av lagene for å høre om noen kan dømme. 

 • Dommerbetaling. Oppmann noterer navn og kontonummer og registrerer det i skjemaet på denne siden. Regnskapskontoret henter opp skjemaet hver mandag og betaler ut honorarene. Det er viktig at helgens kamper blir registrert senest søndag.

 • Skaffe noen til å sitte i sekretariatet (2 til 4 personer dersom man deler økten i to perioder)

 • Lage garderobelapper med klubbnavn som henges på garderobedørene

 • Lage banelapper (Bane 1 og Bane 2)

 • Kontakte daglig leder (ansvarlig for bua, leder@sifhandball.no) for evt. kakesalg og forsikre dere om at det er nok folk i bua denne dagen

 • Tape 2 baner (gjelder på bane D, minibane 7 og 8) - skaffe foreldre som kan hjelpe så du slipper å gjøre det alene (se vedlagt banebeskrivelse)
  Tape finnes nede i utstyrsburet (rett fram, under banebagene). 

 • Hvis regionen krever det: Fylle ut kampdokumentasjon og få signatur av lagledere for hvert lag. Kampdokumentasjonen skal sendes til Håndballforbundet region SørVest. 

 • Rydde garderober, tribune og baner (ta av tape og sette mål på plass) etter endt arrangement - skaffe foreldre som kan hjelpe.

LIVE-føring av kamprapport fra 12 år og oppover

Kampene skal føres LIVE i Turneringsadmin, TA. Vi har en felles bruker for klubben til innlogging. Sjekk Facebook for det nyeste passordet. Alle trenere og oppmenn som er registrert på laget sitt i TA, kan alltids logge inn og føre LIVE på sin bruker. Dette brukes i tilfelle klubbens bruker er låst. 

Her kan du finne praktiske råd og brukerveiledning for LIVE: Klikk her

Hvordan bruke scoreboardet i Storhallen?

Se brukerveiledning

 

Scoreboardet i Vikinghallen

Bruksanvisning kan du laste ned her!

Gode linker

bottom of page